PIAN CECUPAK mencucuk 760 jarum kolagen di muka?

on Sunday, 8 July 2012


Panas apabila Pengakuan Pian Cecupak mencucuk 760 jarun kolagen di mukanya. Dengan pengakuan ini diharapkan dapat membantu memberi kesedaran kepada semua golongan yang telah atau berhasrat untuk membuat perkara ini. Rata - rata golongan pemuda pemudi pastinya inginkan wajah yang menawan tetapi tahukah anda keburukkannya.. pepatah melayu pernah terungkap, Mencegah lebih baik daripada mengubati.. Jom baca luahan Pian untuk kes diatas..

Pian menunjukkan kesan suntikan kolagen

"Saat itu, saya berasa sakit yang tidak tertanggung.. Bayangkan, saya dalam keadaan sedar ketika jarum ditusuk ke kulit.. Sebelah punggung saja memerlukan kira-kira 380 batang jarum dan bayangkan saya suntik kedua-dua belah. Ini bermakna ada 760 batang jarum pada punggung.. Saya mengaku membuat suntikan itu lapan tahun lalu.. Namun, itulah kali pertama dan terakhir saya lakukannya.. Disebabkan mahu kulit lebih mulus dan anjal di samping bentuk punggung menarik, saya tak fikir risiko yang bakal ditanggung.."

ITULAH penjelasan Pian Cecupak semasa menceritakan kesakitan ditanggung ketika membuat suntikan kolagen pada punggung.. Selain punggung, Pian (Mohd Rafiq Abdul Rahman, 41) turut melakukan suntikan kolagen pada kedua-dua pipi, dagu dan hidung dengan kos mencecah puluhan ribu ringgit.- HARIAN METRO
Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

 
© Artis Kini All Rights Reserved