Isu Syed Ali Gay Terjawab

on Thursday, 10 May 2012


Syed Ali begitu popular di engine carian dengan keyword "Syed Ali Gay". Tapi hakikatnya Syed Ali bukan lelaki yang menjalinkan hubungan sesama kaum sejenis.

Lebih memeritkan lagi, empunya diri tidak mampu menutup mulut manusia yang tidak kesudahan mahu memfitnahnya sebagai lelaki gay. Bagaimanapun G.A.M puji tahan kesabaran artis ini.

Sebuah laman yang begitu popular di Malaysia kini telah mendedahkan dan menafikan melalui gambar bahawa pelakon lelaki itu adalah lelaki normal dan bukan gay

Sekeping gambar yang telah dikirimkan oleh peminat turut menyebut seorang wanita bernama Tengku Anis yang digambarkan dalam foto kelihatan cukup mesra ketika menikmati juadah di restoran itu bersama-sama Syed Ali.

Meneliti betul-betul gambar berkenaan, jejaka yang ada di dalam foto berkenaan adalah Syed Ali. Mungkin juga dia adalah Tengku Anis seperti yang dinyatakan peminat berkenaan. Tak kisahlah Tengku Anis atau Anis sahaja pun, gambar ini sudah cukup meleraikan segala spekulasi yang melanda Syed Ali selama ini.

Ekoran dari gambar tersebut, nampaknya hubungan Syed Ali bersama wanita berkenaan sangat rapat dan mesra, sehingga sanggup berkongsi minuman menggunakan gelas sama. Bukankah itu tindakan yang sangat romantik.

Jadi kepada sesiapa yang masih ingin mengaitkan Syed Ali dengan isu cinta songsang, maka ada baiknya lupakan saja kerana hakikatnya pelakon kacak ini mempunyai tarikan magnet dengan jantina bertentangan.

Lihat sajalah gambar ini. Sudah terang lagi bersuluh.

Apapun Syed Ali, G.A.M ingin mendoakan agar hubungan yang terjalin dengan wanita berkenaan akan berkekalan. - murai -
Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

 
© Artis Kini All Rights Reserved