Skandal dan Gambar Lim Guan Eng - Chai Hong Tersebar?

on Wednesday, 23 May 2012Lepas satu skandal, satu skandal pula tersebar, kali ini skandal Lim Guan Eng yang didakwa oleh sebuah blog berkaitan dengan Chai Hong.


Mengikut kisah seorang wanita yang mempunyai cita-cita tinggi, terpaksa berkorban cinta, kerana selepas rapat dengan Lim Guan Eng, dibuang bagaikan kertas tisu.

Wanita tinggi lampai dan cantik itu dan berpendidikan pula, pernah berkhidmat di pejabat Ketua Menteri Pulau Pinang sebagai pegawai khas, bersama 19 yang lain.

Nama wanita itu Ng Phaik Kheng tetapi lebih gemar dipanggil Chai Hong atau rainbow dalam bahasa mandarin, merupakan salah seorang anggota pasukan Lim Guan Eng semasa pilihanraya negeri Sarawak April tahun lepas.

Menurut sumber yang rapat dengan Guan Eng, Chai Hong bagaikan sebutir mutiara kepada Ketua Menteri Pulau Pinang itu; namun cinta mereka terhalang, kerana isteri Guan Eng-Betty Chew menjadi penghalang.


Selepas terbongkar hubungan sulit antara Guan Eng-Chai Hong, wanita malang itu terpaksa diberhentikan, dan kembali ke jawatan lamanya sebagai guru.

Chai Hong pergi dengan luka dihati, Guan Eng bertampal palster... kesahnya tidak berhenti di situ sahaja..dikhabarkan dalam waktu terdekat wanita dengan panggilan Rainbow itu akan mendedahkan hubungan antara dirinya dengan Ketua Menteri Pulau Pinang itu.

Kalau betul  skandal berkenaan yang dituduh oleh blog Stop The Lies adalah fitnah, silalah  saman . Guan Eng tak perlu tunggu akhbar keluarkan baru nak saman ...ada berani ka ? Berani kerana benar Maa!

Ikuti Video Rakaman Tersebut

Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

 
© Artis Kini All Rights Reserved