Gambar Bogel Dewi Cinta Seksi Tersebar!

on Friday, 11 May 2012


JAKARTA: Selepas gambar mirip sepertinya beredar agak lama, Dewi Cinta semalam tampil mengakui imej itu adalah dirinya.
Ketika dihubungi melalui telefon, penyanyi itu mengakui gambar berkenaan adalah koleksi yang ada dalam telefon bimbitnya.
“Telefon itu hilang beberapa hari lalu.
“Sejak itu, saya mula bimbang jika koleksi gambar peribadi yang tersimpan di dalamnya akan mula terdedah kepada orang lain,” katanya.

Jika sebelum ini gambar yang tersebar mengatakan bahawa kepunyaan Dewi Cinta namun masih tidak dapat penjelasan dari empunya diri. Akhirnya, Dewi mengesahkan gambar tersebut kepada pihak media di Indonesia dan turut mengaku bahawa dia memang suka bergambar seksi.

 Penyanyi yang popular dengan lagu “Main Hati” itu turut memberitahu bahawa gambar tersebut tersebar disebabkan kecuaian dirinya dan memberitahu akan lebih berhati-hati untuk masa hadapan.

“Saya suka ambil gambar seksi sendiri. Buat masa ini lebih baik saya mendiamkan diri dan lupakan segala yang negatif mengenai isu gambar tersebut. ujarnya kepada detikHot ketika ditemui di lokasi penggambaran video klip lagu solo terbarunya yang bertajuk “Whatever” di Studio Gudang, Cililitan di Jakarta Timur pada Khamis yang lalu.Walaupun mengakui suka bergambar seksi, Dewi menafikan gambarnya itu sengaja disebarkan untuk tujuan menaikkan populariti semata.

“Gambar tersebut diambil hanya untuk simpanan peribadi saya, bukan kerana mahu mendapat publisiti murahan. Itu semua disebabkan kecuaian diri sendiri.” Jelasnya.

Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

 
© Artis Kini All Rights Reserved