Penjelasan Isu Gambar dan Video Bogel Melia Aimelia dari Blogger RotiKaya.com

on Tuesday, 13 March 2012

Isu mengenai Gambar dan Video Bogel Melia Aimelia kini semakin panas, banyak isu isu masih belum terjawab dengan tepat dan kesahihannya. Hari ini Blogger Rotikaya.com tampil dengan cara professional berhubung isu penyebaran gambar malah video bogel Melia Aimelia bersama pihak media myMetro.

Akibat ia mula menggugat kerjayanya, telah memaksa heroin filem Karipap-Karipap Cinta (2011) ini membuat laporan polis dan Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (SKMM) bagi menjalankan siasatan ke atas blog-blog terbabit.
Kami tidak pernah melakukan ‘superimpose’ atau berniat mengaibkan dia. Apa yang kami paparkan pada blog itu benar dan kami ada bukti sahih,” kata Nor Hamzie Hambali, 27, juga pemilik blog hiburan popular, RotiKaya.com menjawab dakwaan pelakon, Melia Aimelia mengenai penyebaran gambar bogelnya baru-baru ini.

Pelakon yang sebelum ini pernah membintangi filem Karipap-Karipap Cinta itu semalam menafikan di sebuah akhbar kononnya gambar bogel yang disiarkan blog hiburan itu tidak benar dan satu fitnah yang bertujuan mengaibkan.


Melia membuat laporan kepada Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (SKMM) mendakwa dirinya difitnah blog hiburan berkenaan.

Hamzie yang ditemui semalam menyifatkan tindakan Melia sebagai mengikut rasa marah semata-mata tanpa memikirkan kesannya kemudian hari.

“Kami ada video gambar bogel milik Melia yang diberikan seorang aktor terkenal sebelum ini. Lantas sebagai penyelia sebuah laman sesawang gosip artis hiburan, kami melaporkannya.

- mStar


ps:/ persoalannya disini adakah dengan cara ini segala permasalahan maruah individu tersebut terjawab ataupun sebaliknya.
Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

 
© Artis Kini All Rights Reserved