Kurt Westergaard Pelukis Kartun Hina Nabi Muhammad SAW Mati Terbakar Akibat Hina Agama Islam!

on Saturday, 3 March 2012

Arab Saudi - Laporan Akhbar Arab telah mendakwa bahawa Kurt Westergaard, Kartunis Denmark, melukis karkatur watak Nabi Muhammad S.A.W telah meninggal dunia dalam kejadian kebakaran misteri.

Masih ingatkah kepada pelukis ini, yang menghina Nabi Muhammad S.A.W. Pelukis ini bernama Kurt Westergaad telah mendapat balasan daripada Allah S.W.T apabila lelaki ini terbakar di dalam api yang tidak tahu di mana api itu datang.Banyak cubaan untuk membunuh lelaki ini tetapi ramai yang mati ditembak oleh polis yang mengawal lelaki ini. Dengan kuasa Allah S.W.T, walaupun dijaga rapi oleh pihak polis. Api yang datang dari mana entah, membakar lelaki ini.


Pihak berkuasa Denmark telah cuba sedaya upaya mereka untuk menyembunyikan kematiannya, yang telah menemui sebarang petunjuk tentang bagaimana kebakaran berlaku dan mengapa hanya di dalam bilik di mana blasphemer Kurt tetap telah rosak.Siasatan awal menunjukkan bahawa kartunis, yang melakukan kekufuran dengan melukis karikatur menyenangkan Nabi (Peace menjadi Apabila Nya), telah menyediakan jaminan yang lengkap seperti yang beliau telah menerima banyak ancaman dari seluruh dunia selepas umat Islam telah marah kerana penerbitan yang berulang-ulang karikatur di akhbar Eropah.

Kurt Westergaard Pelukis Kartun Hina Nabi Muhammad SAW Mati Terbakar Akibat Hina Agama Islam! Kematiannya begitu Misteri..
Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

 
© Artis Kini All Rights Reserved