Cheryl Samad tunjuk puting di AJL

on Friday, 10 July 2009



Ada yang kata cheryl samad tak pakai bra waktu AJL di lansungkan? Betul ke?

Bagaimanapun, ini jawapan dari pengurus Cheryl ->

Ni MM nak cerita sedikit. Dalam satu laman web (bukan milik Kumpulan Utusan) adalah heboh diperkatakan tentang gaun merah dipakai Cheryl pada malam AJL23 baru-baru ini

MM bukan hendak hentam pengurusan baik pun sidang editorial laman tu, cuma MM nak tegur sahaja. MM rasalah, tidak perlu sampai ke tahap sebegitu semata-mata mahu mendapat hits dalam laman web. Tidak perlu mengaibkan mana-mana pihak terutama sekali artis kita. Apa kita ni tahap jakun ke kalau nampak perkara sebegitu pun nak excited? MM pun ada di sana ketika AJL dan tak pula MM nampak "benda" itu. Yang MM nampak ianya adalah seperti lipatan pada gaun tersebut

MM mendapat tahu ni pun dari mulut Aszuad, pengurus Cheryl Samad. Pagi-pagi lagi dia SMS MM mengatakan pasal perihal cerita "anak baju" yang diheboh-hebohkan. Menurutnya lagi, itu bukanlah apa yang disangka. Ianya pleats atau lipatan pada baju yang dipakai Cheryl seperti yang MM sangkakan pada awalnya. Apa-apa pun MM harap tiada spekulasi atau sebarang komen negatif pasal baju ini dilontarkan kepada Cheryl.

betul ke nie? tengok video di bawah untuk lebih kepastian…




Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

 
© Artis Kini All Rights Reserved