Aizat Temui Pengganti Liyana Jasmay!

on Tuesday, 15 March 2011Wahh..khabarnya penyanyi popular Aizat Amdan sekarang ini sedang bahagia bermain cinta? betulkah tekaan Mangga ni? ini bukan cerita rekaan yer..Baru-baru ni Mangga dapat berita daripada seorang teman Mangga yang kebetulan terserempak dengan Aizat di sebuah konsert yang baru berlangsung di Kuala Lumpur tempoh hari.

Katanya lagi, Aizat datang dengan seorang perempuan cantik, dan mereka kelihatan mesra berdua. Malah, mereka juga dilihat berpimpinan tangan sewaktu memasuki kedalam dewan konsert.

Amboi..nampaknya bukan Liyana Jasmay saja yang sudah bertemu kekasih baru, malah teman tapi mesranya dahulu juga sudah ada kekasih hati.

Aizat pernah beritahu Mangga dulu, dia sudah bersedia bercinta malah, dia juga dapat menulis lagu-lagu yang baik sekiranya berada dalam hubungan cinta. Hmm..lepas ni pasti lagu-lagu Aizat bertambah meletop!

Mangga muda doakan Aizat bahagia dengan cinta barunya, dan lepas ni bolehlah Aizat berkongsi cerita dengan Mangga tentang kekasih baru itu yer...
Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

 
© Artis Kini All Rights Reserved