Daftar Standard Chartered Kredit Kad Percuma RM 300 Limited!!

on Tuesday, 31 July 2012




G.A.M memang kagum tawaran yang dibuat oleh Standard Chartered ini, kini sesiapa yang ingin apply kredit kad dan boleh isi borang secara online, sekiranya tawaran anda lulus, anda diberikan rebet RM 300 dalam wallet korang, apply tak sampai tu 10 minit. Hebat betul, kalau macam nie Ah Long bank berlesen pun tak leh dah cari makan...


Maklumat lanjut klik gambar dibawah dan korang cuba lah mohon mana tau... leh dapat percuma rm 300

Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

 
© Artis Kini All Rights Reserved