Facebook Ditutup 15 Mac 2011?

on Monday, 21 March 2011

Facebook Ditutup
Apa kes Facebook ditutup pada 15 Mac 2011? Now what! sekarang dah 21 Mac 2011, nothing happen, Kenyataan ini juga pernah diwar warkan di satu blog popular iaitu Coffetoday.com

Facebook akan ditutup pada 15 Mac 2011, berita ni disahkan oleh pengasas Facebook, Mark Zuckerberg melalui teks ucapan yang disampaikan oleh Avrat Humarthi, Naib Presiden Unit Hal Ehwal Teknikal Facebook. Mark Zuckerberg dilanda tekanan kerana menguruskan Facebook sedangkan Facebook bermula hanyalah sebagai hobinya saja di masa lapang. Penutupan Facebook pada 15 Mac 2011 kini disahkan benar, blog pihak Faceboook masih belum mengeluarkan apa-apa kenyataan rasmi kepada 500 juta pengguna Facebook, setakat ni yang ada cuma kenyataan yang dikeluarkan oleh Avrat Humarthi saja. Sila backup segala gambar-gambar Anda yang ada di Facebook Anda sebelum kita memasuki bulan Mac 2011. Setelah Facebook ditutup, kami menjangkakan berbillion pengguna Facebook akan beralih semula kepada MySpace dan Friendster.


Facebook Tidak Akan ditutup pada 15 Mac 2011 ini! Itu Kenyataannya. Khabar angin ataupun rumours bahawa Facebook akan Di tutup pada 15 Mac 2011 yang dah berlegar di Internet sejak beberapa hari lepas ini hanyalah berita palsu yang ditimbulkan oleh Weeksly World New yang sememangnya dah biasa menimbulkan berita-berita palsu sebelum ini.

Facebook Ditutup

Hurayyyy!!! Apa apa pun semoga kita akan kekal leka dengan facebook. Hahahahhahaha!!
Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

 
© Artis Kini All Rights Reserved